GolgatanAarteenetsijöiden miestenillat

Miehet kokoontuvat joka toinen maanantai (parittomat viikot) klo 19-21 miesteniltaan Pitäjäntuvassa, joka sijaitsee Espoon tuomiokirkon pihapiirissä osoitteessa Kirkonmäentie 2.

Olet sydämellisesti tervetullut mukaan!

Aarteenetsijät on keskustelupiiri miehille, jotka ovat kiinnostuneita löytämään voimaa elämäänsä ja sisäistä rauhaa Jumalalta. Keskustelemme elämään ja elämänkatsomukseen liittyvistä asioista, useinmiten alustusten pohjalta. Osallistua voi myös olemalla hiljaa ja kuuntelemalla toisten keskustelua.
 


U u t i s i a


Jeesus Jordanista löydetyissä lyilylevykirjoissa

Ohessa juttu, jossa tutkijat vahvistavat, että Jordaniasta on löydetty 70 lyijylevyille kirjoitettua kirjaa. Kirjoissa tuodaan esille Jeesus ja hänen toimintaansa. Kuka on kirjoittanut ja missä hengessä, sitä ei tiedetä. On kuitenkin uusi lähde muiden historioitsijoiden Raamatun ulkopuolisten teksitin joukossa

Kopio on Tieteen Kuvalehden 5/2017 Historian artikkelista

t. jussi

 

Jordaniasta löydetty 70 lyijylevyille kirjoitettua Jeesuksesta kertovaa kirjaa. Todettu, että ovat siihen aikaan käytettyä tekniikkaa. Raamatun ulkopuolista tietoa Jeesuksesta, mutta kuka on kirjoittanut ja mihin sävyyn ei ole tiedossa.

lyijylevy1.png

lyijylevy.png

 lyijylevy2.png