GolgatanAarteenetsijöiden miestenillat

Miehet kokoontuvat joka toinen maanantai (parittomat viikot) klo 19-21 miesteniltaan Pitäjäntuvassa, joka sijaitsee Espoon tuomiokirkon pihapiirissä osoitteessa Kirkonmäentie 2.

Olet sydämellisesti tervetullut mukaan!

Aarteenetsijät on keskustelupiiri miehille, jotka ovat kiinnostuneita löytämään voimaa elämäänsä ja sisäistä rauhaa Jumalalta. Keskustelemme elämään ja elämänkatsomukseen liittyvistä asioista, useinmiten alustusten pohjalta. Osallistua voi myös olemalla hiljaa ja kuuntelemalla toisten keskustelua.
 


U u t i s i a


Luomisuskon hedelmät

Ohessa linkki Matti Leisolan pitämään esitykseen. 
Lue linkki...

Kiitos Jeesus kun Matin tapaisia totuuden esilletuojia on. Jännä vertaus Matilla kun sanoi hänellä olevan tehtävänä hidastaa laivan uppoamista tarkoittaen tämän maailman ruhtinaan vallan kasvua. Saatana haluaa viedä mukanaan mahdollisimman paljon ihmisiä helvettiin.

Matti on tosiaan totuuden esilletuoja. Jos vain on rakkaus totuuteen niin totuus on löydettävissä. Ihmiset ovat lampaita ja menevät usein sen perässä joka osaa nykyään viihdyttävämmin tai sen suuntaisesti esittää asiat.
Jeesus puhui helvetistä enemmän kuin kukaan muu Raamatun ihmisistä. Paavalin puheita taas on kirjoitettu ja siksi meillä on esitetty niin konkreettisesti mm. ilosanoma Jeesuksesta 1. Kor. 15. alku. Galatalaiskirje ja Roomalaiskirje ovat kristinopin ydintä. Mattia kuunnellessa tuli mieleen, että miksi häntä ei oteta laajasti vastaan ja uskosta osattomat tiedemiehet julkisesti tuo esille epäilyänsä tai pohdintojaan. Yksi suurimpia syitä on pelko omasta urasta. Ihmiset rakastavat nykyään enemmän uraa, mammonaa kuin totuutta.

Ehkä tämä on varoitus myös meille jotka olemme vähemmän tiedemiehiä. Saatana pyrkii niin monin tavoin ja lopulta jopa Herran lähettämän eksytyksen kautta siirtämään painon pois pääasiasta eli siitä kuinka Jeesus sovitti meidän ja kaikkien synnit jotka vain haluavat turvata Hänen ristinsovitukseen. Vain ristin juurella uskovat voivat olla yhtä. Ristillä jossa verinen ja meidän syntien takia ruhjottu Jeesus, Pelastaja, Messias Vapahtaja, täysi ihminen ja Jumala, Herra on. Veri pelasti heprealaiset Egyptin orjuudesta ja Jeesuksen veri pelastaa tänäänkin, juutalaisten pääsiäisenä joka alkoi maanantai-iltana 10.4.17  auringon laskiessa.

Leisolan puheen jälkeen on entistä konkreettisempa, että jopa valitutkin tulevat olemaan vaarassa kun Herran lähettämä eksytys on täydessä voimassaan. Se on jo täällä mutta ei vielä täydessä voimassaan. Ajatelkaapa vaikka Matin mainitsemaa manipulointia. TV on edelleen siinä hyvin etevä ja  erityisesti aamu-TV ohjalmat. Jos joku on jäänyt koukkuun aamu-TV ohjelmiin niin suosittelen kolmen viikon paastoa. Paljon helpompi kuin kolmen viikon vesipaasto. Mattia kuunnelleessa tuli mieleen 2. Tess. 2 josta muutama rivi.

3. Älkää antako kenenkään vietellä itseänne millään tavalla. Sillä se päivä ei tule, ennenkuin luopumus ensin tapahtuu ja laittomuuden ihminen ilmestyy, kadotuksen lapsi,
4. tuo vastustaja, joka korottaa itsensä yli kaiken, mitä jumalaksi tai jumaloitavaksi kutsutaan, niin että hän asettuu Jumalan temppeliin ja julistaa olevansa Jumala.
5. Ettekö muista, että minä, kun vielä olin teidän tykönänne, sanoin tämän teille?
6. Ja nyt te tiedätte, mikä pidättää, niin että hän vasta ajallansa ilmestyy.
7. Sillä laittomuuden salaisuus on jo vaikuttamassa; jahka vain tulee tieltä poistetuksi se, joka nyt vielä pidättää,
8. niin silloin ilmestyy tuo laiton, jonka Herra Jeesus on surmaava suunsa henkäyksellä ja tuhoava tulemuksensa ilmestyksellä,
9. tuo, jonka tulemus tapahtuu saatanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeillä
10. ja kaikilla vääryyden viettelyksillä niille, jotka joutuvat kadotukseen, sentähden etteivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen, voidaksensa pelastua.
11. Ja sentähden Jumala lähettää heille väkevän eksytyksen, niin että he uskovat valheen,
12. että kaikki ne tuomittaisiin, jotka eivät ole uskoneet totuutta, vaan mielistyneet vääryyteen.
13. Mutta me olemme velvolliset aina kiittämään Jumalaa teidän tähtenne, veljet, te Herran rakastetut, sentähden että Jumala alusta alkaen valitsi teidät pelastukseen Hengen pyhityksessä ja uskossa totuuteen.
14. Siihen hän on myös kutsunut teidät meidän evankeliumimme kautta, omistamaan meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen kirkkauden.          

Siunausta
Raimo